Steigerhouten eettafel

Laat uw gasten comfortabel dineren aan een steigerhouten eettafel van horecainrichting-steigerhout.nl. Wij maken iedere steigerhouten eettafel geschikt voor uw onderneming. Kijk op onze site voor foto’s van de mooiste steigerhouten eettafel voor uw gasten. Naast onze vaste tafels hebben wij ook een andere, veel gekozen optie onder onze klanten: de steigerhouten eettafel op maat.

Wat u er voor moet doen

Bij horecainrichting-steigerhout.nl willen wij u zo goed mogelijk bedienen. In principe hoeft u alleen maar te zeggen wat u wilt, en uw steigerhouten eettafel staat binnen no time in uw onderneming. Zit uw steigerhouten eettafel niet in ons assortiment, stuur ons dan uw ideeën, foto’s en/of tekeningen. Wij gaan aan de slag om uw gasten de ideale steigerhouten eettafel voor te schotelen. Dit doen wij volledig naar uw wens. Niets is ons te gek. Wij leveren u de steigerhouten eettafel binnen tien werkdagen, zodat u snel kunt beginnen met uw gerechten te serveren. Wij leveren in:

  • Nederland
  • Belgie
  • Duitsland
  • En vele andere Europese landen

Zo zorgen wij er voor dat u zich minder bezig hoeft te houden met de inrichting en meer met ondernemen.

Waarom steigerplanken?

Kijk voor voorbeelden van een steigerhouten eettafel op onze site. Daar kunt u de unieke uitstraling van de steigerplanken zien. De grijzige laag die u ziet, is het gevolg van intensief gebruik van de planken, nog voordat het een steigerhouten eettafel was. De planken komen namelijk van bouw- en havensteigers en werden daarvoor niet meer bruikbaar geacht. De meeste van die planken, die anders voor sloophout gebruikt werden, worden schoongemaakt. Wat achterblijft is een grijzige laag. Door ingetrokken specie, alg en cement. De planken zijn overigens goed schoon, het is slechts een verkleuring van de planken. Nadat de planken behandeld zijn, maken wij er bijvoorbeeld een steigerhouten eettafel of steigerhouten bartafel van. Wat achterblijft is een rustieke steigerhouten eettafel met een brocante uitstraling die jarenlang meegaat. Voor meer vragen over onze horeca meubels, kijk verder op onze website.