Horeca meubels

Horecainrichtingsteigerhout.nl heeft de beste horeca meubels voor uw zaak in huis. Naast de uitstekende kwaliteit die onze horeca meubels hebben, krijgt u deze met de beste service bij u in huis. En bij horecainrichtingsteigerhout.nl geldt dat wij garantie geven op onze producten. Mocht u niet tevreden zijn of er is iets mis, wij lossen het op voor u. Kwaliteit en een goede service gaan bij ons gepaard met een prachtige uitstraling van onze horeca meubels door de eigentijdse steigerplanken die we daarvoor gebruiken. Deze brocante look is ook nog eens een duurzame keus omdat we hergebruikte planken in onze producten hebben.

Ons werkproces

Op horecainrichtingsteigerhout.nl ziet u terug dat wij in ons bedrijf drie pijlers hebben. Zo garanderen wij u de beste horeca meubels voor uw horeca inrichting. Nog even allemaal op een rijtje:

  • Snelle service
  • Op maat gemaakt
  • Maar ook assortiment
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Ruim bereik in levering

Concreet gezien komen onze pijlers op de volgende zaken neer. Wij leveren binnen twee weken uw horeca meubels en dat doen wij in heel Nederland, België, Duitsland en tal van andere Europese landen. Uw op maat gemaakte horeca meubels hoeven dus niet lang op zich te laten wachten en u kunt uw zaak binnen no-time openen. Bij ons is er altijd de mogelijkheid om garantie te krijgen op uw horeca meubels. Is er iets mis of u bent niet helemaal tevreden over één van de horeca meubels, neem contact met ons op. Wij zorgen er voor dat deze problemen worden opgelost.

Zelf aan de slag

Uw horeca meubels van steigerplanken zijn eenvoudig te onderhouden. Steigerplanken zijn drie cm dik en worden gezaagd van vurenhout. Deze zachte houtsoort van de fijnspar is makkelijk te bewerken en eenvoudig te behandelen. Uw horeca meubels behandelen kunt u doen door deze te schuren en vervolgens te:

    Lakken Beitsen Impregneren

Veel ondernemers kiezen er voor om hun horeca meubels te beitsen. Voor horeca meubels is dit doorgaans de beste keuze. Heeft u meer vragen over onze horeca meubels, kijk verder op deze site voor meer informatie.