Bartafel steigerhout

Horecainrichting-steigerhout.nl heeft de mooiste bartafel steigerhout voor uw horecaonderneming. Op deze site vindt u voorbeelden van misschien wel uw toekomstige bartafel steigerhout voor een voordelige prijs. Wij maken alles op maat en geven daar zelfs garantie op. Uw bartafel steigerhout is een gegarandeerd succes voor uw gasten. Met een bartafel steigerhout van horecainrichting-steigerhout.nl haalt u altijd kwaliteit in huis. Wij leveren uw bartafel steigerhout ook nog eens binnen twee weken zowel uw bartafel steigerhout als de rest van uw horeca inrichting. Ook over een snel transport hoeft u zich geen zorgen te maken. Kijk verder op deze site voor voorbeelden van een mooie bartafel steigerhout of tal van andere meubelen voor uw onderneming.

Kies duurzaam voor steigerplanken

Omdat uw bartafel steigerhout van steigerplanken is gemaakt, kiest u met een gerust hart voor duurzaam. Steigerplanken zijn over het algemeen van hergebruikt hout gemaakt. Ze komen van bouw- en havensteigers. Na enige tijd zijn deze planken niet meer geschikt voor deze werkzaamheden, maar kunnen nog uitstekend gebruikt worden voor andere zaken. Bijvoorbeeld voor uw bartafel steigerhout. Allereerst worden de best bruikbare planken uitgekozen. Deze worden behandeld. Dit wordt meestal gedaan op drie manieren:

  • Impregneren
  • Lakken
  • Beitsen

Bij steigerplanken wordt meestal voor de laatste twee gekozen Uw bartafel steigerhout is zo het beste beschermd tegen weer en wind.

Eigenschappen van steigerplanken

Steigerplanken worden standaard gezaagd op drie cm. Het hout van uw bartafel steigerhout is afkomstig van de fijnspar. Hieruit wordt vurenhout gewonnen. Dit hout krimpt en zet snel uit bij wisselende omstandigheden. Hierbij moet u denken aan schommelingen in luchtvochtigheid, temperatuurverschillen en aantasting door water. Dit heeft ieder hout, dus dat is gewoon normaal. Door uw bartafel steigerhout te behandelen, garandeert u zichzelf met een bartafel steigerhout die jarenlang meegaat. Ook het behandelen van een bartafel steigerhout is eenvoudig, omdat vurenhout heel goed bewerkbaar is. Het hout is zacht en daardoor kunt u makkelijk schuren. Onderhoud is zo in een handomdraai gebeurd. Voor meer tips over ons materiaal of andere producten van horecainrichtingsteigerhout.nl zoals een steigerhouten barkruk, kijk verder op onze website.